foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Precious Black
Precious Black Gundogs is een kleine kennel in het Groene Hart (Zuid Holland). In 2016 hebben wij ons eerste nestje Labradors gefokt volgens de strenge eisen van de Nederlandse Labrador Vereniging, Labrador Kring Nederland en de Raad van Beheer.Lees verder

 

Precious Black Gundogs is een kleine kennel in het Groene Hart (Zuid Holland).

Wij hopen begin maart 2016 ons eerste nestje Labradors te fokken. Onze pups worden gefokt volgens de strenge eisen van de Nederlandse Labrador Vereniging, Labrador Kring Nederland en de Raad van Beheer.

Wij fokken slechts incidenteel een nestje, waarbij wij gezondheid en karakter het belangrijkst vinden. Wij besteden veel aandacht aan het zoeken van de reu die samen met onze teef een mooie combinatie vormt.

Voor de fertiliteitsbegeleiding en het bepalen van het juiste dek-moment hebben wij gekozen voor de Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht, mede omdat onze dochter daar diergeneeskunde studeert.

Voor het optimale dek-tijdstip laten wij een aantal keren bloed prikken. De progesteron bepaling geeft het juiste dek-moment aan. Vier weken na de dekking wordt via een echo bepaald of het teefje drachtig is.

Onze Labradors wonen bij ons in huis en de pups worden ook in huis geboren en komen zodoende in contact met volwassenen, kinderen en andere honden. Zij krijgen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben.

Onze pups worden in het nest meerdere malen ontwormd, gechipt door de Raad van Beheer, gevaccineerd en nagekeken door de dierenarts. De pups krijgen dan ook hun Dieren Paspoort.

In het nest maken de pups al kennis met de fluit, wild en diverse geluiden.

De nieuwe eigenaren ontvangen de stamboom zodra wij deze van de Raad van Beheer hebben ontvangen.

Als u interesse heeft in een Precious Black Gundogs pup dan willen wij graag eerst kennismaken bij ons thuis. De aanschaf van een pup moet een weloverwogen beslissing zijn en er moet ook een wederzijds vertrouwen zijn tussen ons als fokker en toekomstig eigenaar.

Bij het ophalen van een pup bij ons krijgt u een informatie map mee met diverse tips en voedingsadviezen. Ook heeft u de mogelijkheid om een zak voer die de pups bij ons ook krijgen te bestellen zodat de eerste weken geen problemen ontstaan.

Bij vragen of problemen kunt u ons altijd benaderen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen of te adviseren.

Onze voorkeur gaat uit naar pup-eigenaren die naast het hebben van een lieve sociale huishond ook actief gaan werken met hun hond. Bijvoorbeeld jachttraining, behendigheid, speuren, hulphond of mee op jacht.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

 

Eric & Esther Laterveer