About Us

Search our Site
Precious Black Gundogs is een kleine Labrador Retriever kennel in het groene hart. Wij fokken zo nu en dan een nestje omdat we het leuk vinden Onze Labradors komen uit een Engelse jachtlijn en zijn dus van het slankere atletische type. Onze honden worden gebruikt voor de jacht en de jachthondensport, apporteerwedstrijden met zowel wild als dummy's. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging, Labrador Kring Nederland en Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging.

Begin 1992 hebben wij onze eerste Labrador Retriever gekocht. Dit was Nicky. Gevolgd door Basra, die helaas maar 8 maanden oud werd. Hierna kwamen Luca en Bess. Luca en Bess komen beide uit showlijnen. Door Bess zijn we in de jachtwereld terecht gekomen. Juist om verder te komen in de jacht en op de jachtwedstrijden zijn we verder gegaan met de field trial Labradors, Chase en Jade.

Gundogs hebben we toegevoegd omdat de Labrador Retriever gebruikt wordt 'na het schot', een echte apporteer hond. De naam Precious Black is ontstaan uit de volledige stamboom namen van Chase en Jade, Black Chase en Precious Jade. Wij trainen met onze honden bij verschillende verenigingen en houden ervan om positief te trainen.


Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly.